Nieuwe manier van online afspraken maken en inzage dossier

Per 1 juli 2020 maken wij gebruik van MijnGezondheid.net.

Met MijnGezondheid.net is onze huisartsenpraktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor onder andere het plannen van afspraken en het herhalen van medicatie . Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken online regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. MijnGezondheid.net is niet bedoeld voor spoedeisende vragen of vragen waarop buiten kantooruren direct een antwoord wordt verwacht.

U kunt online afspraken maken, vragen stellen, herhaalrecepten bestellen en labuitslagen inzien. De medewerkers zullen deze zaken op de gebruikelijke werkdagen voor u afhandelen zonder dat u daar verder nog contact voor hoeft op te nemen.  Met het gebruik van MijnGezondheid.net heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid. Gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort.

MijnGezondheid.net is makkelijk en betrouwbaar! Vraag naar de mogelijkheden bij uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente en ontdek zelf het gemak van MijnGezondheid.net.

Kijk op de website www.mijngezondheid.net voor meer informatie.

Aanmelden

U kunt u aanmelden middels dit aanmeldingsformulier op de website van Mijn Gezondheid.net

Geplaatst in Nieuws, Praktijknieuws.