Assistentes en praktijkondersteuners

Rebecca Arkesteijn en Caroline van der Poll zijn de assistentes. De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonisch spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten. Tevens houden zij dagelijks een assistentenspreekuur tussen 14:00 en 15:00.

Daarnaast werken er twee praktijkondersteuners.

POH-GGZ Janetta Boshuizen en Linda van de Wal zijn psycholoog en de praktijkondersteuner GGZ. U kunt na verwijzing van uw huisarts, bij hen terecht voor mentale ondersteuning. Mevrouw Boshuizen en Van de Wal hebben ervaring in de psychische hulpverlening en is laagdrempelig toegankelijk voor een ieder die behoefte heeft aan een gesprek over nare, heftige, emotionele of lastige gebeurtenissen in zijn of haar leven. Zit u een tijdje niet lekker in uw vel, bent u vaak somber of angstig, maakt u zich vaak zorgen of wilt u advies over hulpverlening dan is de POH GGZ bij uitstek de persoon om een afspraak mee te maken.

POH-S Vivian Remmig heeft zich na haar opleiding HBO-Verpleegkunde verder gespecialiseerd tot praktijkondersteuner Somatiek. Zij begeleidt patiƫnten met Diabetes, COPD en hart-/vaatziekten.

Alle assistentes en praktijkondersteuners hebben een grote mate van zelfstandigheid maar er blijft ten alle tijden nauwe samenwerking en overleg met de huisarts.