Bewijs van vaccinatie

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website https://CoronaCheck.nl of de app Coronacheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de website coronacheck.nl of de app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. U kunt bellen met telefoonnummer 0247-247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u website coronacheck.nl geprobeerd of gebeld met telefoonnummer 0247-247247, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een bericht via het contactformulier op de website, geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen omdat dit niet is gelukt via de website coronacheck.nl, de app of via het telefoonnummer van de Rijksoverheid. Vermeld daarbij uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan laten wij u dat weten.

Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen!

Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Geplaatst in Praktijknieuws.