Informatie over de aanpak van coronavaccinatie in Nederland

Iedereen wil terug naar de samenleving van voor corona. In de tussentijd willen we het virus maximaal controleren, de zorg niet overbelasten en kwetsbare mensen in de samenleving beschermen. Het virus is nog onder ons en dat blijft voorlopig zo. Maar tegelijkertijd hebben we steeds meer oplossingen die ons leven weer wat prettiger gaan maken.

Die oplossingen zijn intensief testen en zo snel mogelijk starten met de vaccinatiecampagne. Daarnaast moeten we ons blijven houden aan de coronamaatregelen, zoals anderhalve meter afstand houden en drukte vermijden, en andere op dat moment geldende maatregelen.

Alle informatie over de coronavaccinatie is beschikbaar op de website van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie

U kunt ook onderstaande video van de Universiteit van Nederland bekijken. Beschikbaar via: https://www.youtube.com/watch?v=nWC0loLNd4k&feature=youtu.be

Geplaatst in Nieuws en getagd met .