Wilt u stoppen met roken?

Sinds kort kunt u bij Huisartsenpraktijk Baecke & Nobel ook terecht voor begeleiding bij het stoppen met roken. De praktijkondersteuner begeleidt u op professionele manier tijdens dit proces.

Roken is een verslaving, het stoppen met roken kan hierdoor erg lastig zijn. Combinatie van persoonlijke begeleiding en medicatie geeft de grootste kans van slagen. De medicatie die gebruikt kan worden ter ondersteuning van uw stoppoging zijn bijvoorbeeld pleisters, kauwgom en tabletten. Afhankelijk van uw wensen en uw medische voorgeschiedenis stellen wij samen vast welk hulpmiddel het best bij u past.

Voor de begeleiding bij het stoppen met roken kunt u een afspraak maken bij de praktijkondersteuner. De afspraak kan gemaakt worden via de assistente. Wilt u alvast wat meer informatie over stoppen met roken, klikt u dan op deze link:

https://www.thuisarts.nl/stoppen-met-roken

 

Stoppen met roken brengt veel voordelen met zich mee. Zie hieronder welke gezondheidswinsten u kunt behalen.

Voordelen van stoppen met roken

Afbeelding van nustoppenmetroken.nl

Geplaatst in Nieuws.