Nieuwe praktijkondersteuner Somatiek

Per 1 januari 2017 start Vivian Remmig in onze praktijk als praktijkondersteuner Somatiek.

Ze stelt zich graag aan u voor.

Hallo, ik ben Vivian Remmig. Ik ben afgestudeerd als hbo-verpleegkundige. Omdat ik graag verder wilde leren ben ik, na mijn verpleegkundige opleiding, de opleiding tot praktijkondersteuner huisarts gaan volgen. Het vak van praktijkondersteuner huisarts voer ik met veel plezier uit. Tijdens mijn werkzaamheden vind ik deskundigheid en ontwikkeling erg belangrijk. Ik probeer tijdens mijn werkzaamheden de patiënt altijd centraal te stellen. Ik zoek graag samen naar de best passende oplossing of behandeling.

Met veel plezier ga ik vanaf 1 januari 2017 aan de slag als praktijkondersteuner bij huisartsenpraktijk Baecke & Nobel. Ik heb hier een eigen spreekuur, in nauwe samenwerking met uw eigen huisarts. Ik hoop binnenkort met u kennis te maken.

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws, Praktijknieuws.