Doktor Baecke en doktor Nobel van huisartsenpraktijk Baecke & Nobel

Welkom bij huisartspraktijk Baecke & Nobel

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Baecke & Nobel

Na 33 jaar zal dokter Koopmans per 1 juli 2016 van een welverdiend pensioen gaan genieten. Graag informeren wij u dat wij de praktijk gaan voortzetten. Wij zijn ons ervan bewust dat dit een grote verandering voor u zal zijn, aangezien sommigen van u al jarenlang patiënt zijn bij dokter Koopmans.

In de maand juni zullen wij al 2 dagen per week de praktijk samen met dokter Koopmans voeren om alles goed over te dragen. Graag willen wij ons aan u voorstellen.

Wij zijn Chantal Baecke en Simone Nobel, beiden ervaren en enthousiaste huisartsen.

Chantal Baecke woont in Berkel en Rodenrijs, is gehuwd en moeder van drie dochters. Zij volgde haar studie geneeskunde in Gent (België) en rondde haar huisartsenopleiding in 2007 af in Rotterdam. Naast haar werk als huisarts is zij tevens docent Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Simone Nobel woont eveneens in Berkel en Rodenrijs, is gehuwd en moeder van twee zoons en een dochter. Zowel haar studie geneeskunde als ook de huisartsenopleiding welke zij in 2004 afrondde volgde zij in Rotterdam. Naast haar werk als huisarts volgt zij momenteel de opleiding kaderhuisarts GGZ.

Vanaf 2009 tot heden zijn wij beiden werkzaam geweest in een gezondheidscentrum in Berkel en Rodenrijs en vanuit deze setting kennen wij elkaar goed.

We kijken ernaar uit om ons ideaal, een persoonlijke en betrokken huisarts te zijn, te verwezenlijken in goede samenwerking met de andere huisartsen en overige disciplines.  Wij hopen op een prettige kennismaking en heten u graag welkom als patient per 1 juli 2016 in onze huisartsenpraktijk gevestigd in Medisch Centrum Delft.

Vriendelijke groet,

Simone Nobel-Tjokroatmodjo en Chantal Baecke

Geplaatst in Nieuws, Praktijknieuws.