Vertrek Julia Otten

Woensdag 27 maart 2024 heeft praktijkondersteuner Julia Otten haar laatste werkdag bij ons op de praktijk. We wensen haar veel succes en geluk in haar nieuwe werkomgeving.

Bericht namens Julia:

Helaas ga ik de praktijk verlaten om het wat rustiger aan te doen. Ik wil graag iedereen bedanken voor de mooie tijd die ik heb beleefd, ik fietste afgelopen jaren met veel plezier naar werk! Gelukkig zijn jullie in goede handen bij mijn opvolgster Rebecca; voor velen al een “bekend gezicht”.
Ik wens iedereen een goede gezondheid toe en natuurlijk veel geluk. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen in het wild” in de stad.

Vervanging

Vanaf april 2024 zal Rebecca Arkesteijn haar opvolgen als praktijkondersteuner somatiek (-in opleiding).

Rebecca is al een aantal jaren bij ons werkzaam als assistente. Op woensdagochtend houdt zij al regelmatig een preventiespreekuur hart- en vaatziekten. Komende periode zal Rebecca de opleiding voor praktijkondersteuner somatiek gaan volgen.

De reeds ingeplande afspraken zullen zoveel als mogelijk doorgang vinden. Dokter Nobel en dokter Baecke zullen komende periode Rebecca ondersteunen voor vragen waarop zij nog geen antwoord heeft.

Bericht namens Rebecca:

Per 1 april zal ik de taken van Julia als praktijkondersteuner somatiek (- in opleiding) overnemen. Daarnaast zal ik nog werkzaam blijven als assistente en zal ik het preventiespreekuur hart- en vaatziekten voortzetten. Zoals hierboven vermeld zullen dokter Nobel en dokter Baecke mij komende periode zonodig ondersteunen.

Ik heb er zin in!

Geplaatst in Praktijknieuws.