https://pixabay.com/nl/photos/vaccinatie-impfspritze-medische-2722937/

Griepvaccinatie 2019

De griepvaccinatie voor patiënten van huisartsen Baecke & Nobel vindt plaats op de huisartsenpraktijk Beukenlaan 4 te Delft

Donderdag 31 oktober van 8:00-17:00

Mensen van 60 jaar en ouder en mensen van alle leeftijden met een chronische aandoening zoals een long-, nier-, hart- en vaatziekte of suikerziekte, lopen een groter risico op het krijgen van complicaties tijdens de griep door het influenzavirus. Om de weerstand tegen deze griep te verhogen kunt u een vaccinatie(de griepprik) halen. De vaccinatie helpt tegen de echte griep(influenza) en dus niet tegen een gewone verkoudheid.

De uitnodigingen zijn begin oktober verstuurd. Denkt u zelf in aanmerking te komen voor de griepvaccinatie maar heeft u geen uitnodiging ontvangen, raadpleeg dan de assistente.

Indien u geen gebruik maakt van de griepvaccinatie, wilt u dan de brief uiterlijk 28 oktober 2019 bij de assistente van uw huisarts inleveren. U kunt dit ook doorgeven via het emailadres: info@huisartsenpraktijkbaecke-nobel.nl

Voor meer informatie over de jaarlijkse griepprik kunt u kijken op www.rivm.nl/griepprik

Geplaatst in Praktijknieuws.