Rebecca Arkesteijn

Nieuwe doktersassistente

Per 1 september 2017 is Rebecca Arkesteijn in onze praktijk gestart als doktersassistente.

Ze stelt zich graag aan u voor.

Rebecca ArkesteijnPer 1 september ben ik, Rebecca Arkesteijn, als doktersassistente de praktijk van dokter Baecke en dokter Nobel komen versterken. Ik ben 38 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Mijn werkdagen zijn maandag,  dinsdag, donderdag de hele dag en woensdag ochtend. Ik maak afspraken voor u met uw huisarts en met de praktijk ondersteuner.

U kunt mij bellen voor uitslagen van het laboratorium ( bloed, urinekweek , soa- en feces-kweek ) en radiologie( röntgenfoto en echo). Ook kunt u voor al uw vragen over herhaal medicatie bij mij terecht. Mocht het nodig zijn, dan zal ik uw vraag bespreken met uw huisarts.

In de middag van 14 tot 15 uur zal ik een eigen spreekuur draaien voor bijvoorbeeld wratten aanstippen, oor uitspuiten, hechtingen verwijderen, bloeddruk meten, ecg’s,  24 uur meting, uitstrijkjes en injecties.

Kortom ik kijk er naar uit u te ontmoeten!

Geplaatst in Praktijknieuws.