Griepvaccinatie 2016

      De griepvaccinatie voor patiënten van huisartsen Baecke & Nobel

            vindt plaats op de huisartsenpraktijk Beukenlaan 4 te Delft

maandag 10 oktober van 17:00-19:00

en

woensdag 12 oktober van 16:00-18:00

Mensen van 60 jaar en ouder en mensen van alle leeftijden met een chronische aandoening zoals een long-, nier-, hart- en vaatziekte of suikerziekte, lopen een groter risico op het krijgen van complicaties tijdens de griep door het influenzavirus. Om de weerstand tegen deze griep te verhogen kunt u een vaccinatie(de griepprik) halen. De vaccinatie helpt tegen de echte griep(influenza) en dus niet tegen een gewone verkoudheid.

De uitnodigingen zijn eind september 2016 verstuurd. Denkt u zelf in aanmerking te komen voor de griepvaccinatie maar heeft u geen uitnodiging ontvangen, raadpleeg dan de assistente.

Indien u geen gebruik maakt van de griepvaccinatie, wilt u dan de brief uiterlijk 7 oktober 2016 bij de assistente van uw huisarts inleveren. U kunt dit ook doorgeven via het emailadres:info@huisartsenpraktijkbaecke-nobel.nl

Voor meer informatie over de jaarlijkse griepprik kunt u kijken op www.rivm.nl/griepprik

Geplaatst in Nieuws, Praktijknieuws.