Avond-, nacht- en weekenddienst

Huisartsenpost/doktersdienst

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door dienst op de huisartsenpost Delft.

De Huisartsenpost Delft is een samenwerkingsverband van alle huisartsen uit de gemeenten Delft, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Schipluiden en Den Hoorn. Om beurten draaien de huisartsen avond-, nacht- en weekenddiensten in de Spoedpost die vanaf 1 september is gevestigd in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Deze n heeft een eigen ingang links naast de hoofdingang van het Reinier de Graaf ziekenhuis

Openingstijden

Iedere werkdag na 17.00, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend.

Afspraken

Belt u eerst voor een afspraak of om uw komst te melden. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

De Spoedpost Delft is er alleen voor spoedgevallen. Het gaat hier om medische klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag van uw eigen huisarts. Is er tussen 17.00 uur ’s avonds en 08.00 uur ’s morgens, in het weekend of tijdens feestdagen een spoedgeval of heeft u een ander medisch probleem dat niet tot de volgende werkdag kan wachten, dan kunt u contact opnemen met de Spoedpost Delft voor advies of een afspraak.

Adres huisartsenpost

Het adres van de huisartsenpost is:

Huisartsenpost Delft

Reinier de Graafweg 5
2625 AD Delft
Telefoon: 015-251 19 30

www.huisartsenpostdelft.nl

Dienstapotheek

Als u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen met spoed medicijnen nodig heeft, kunt u terecht bij de Poli-apotheek Reinier de Graaf. Deze is gevestigd is het nieuwe Reinier de Graaf Ziekenhuis.

Poli-apotheek Reinier de Graaf
Reinier de Graafweg 5
2625 AD Delft
Telefoon: 015-212 57 60

De Poli-apotheek is geopend buiten de normale openingstijden van uw eigen apotheek:
– maandag t/m vrijdag: 18.00 uur tot 8.00 uur.
– weekend en feestdagen: dag en nacht.